Byg funkishus i 1 plan

Plantegninger funkis

Klik på de spændende inspirationsbilleder af nye funkishuse i galleriet herover og indhent gode ideer til boligindretning og valg af arkitektur til dit nye typehus. 

House By mii tegner arkitekttegnede nye huse, hvor en stor del af vores skitsearbejde er, at udarbejde 3D-tegninger af nye funkishuse og individuelle plantegninger med de seneste indretnings-tips og gode ideer til, hvordan din nye funkis-villa kan se ud. 

 

Hvis du har lavet en håndskitse eller bare har en masse ideer til indretning af jeres nye funkishus, så tager vi gerne en uforpligtende snak med jer, således I kan høre mere om, hvilke tegninger vi kan tilbyde og til hvilken pris vi kan tegne jeres nye hus.

Vi laver både komplette skitseprojekter med facade-tegninger og 3D-tegninger, men det er også muligt blot, at få tegnet en plantegning og indretningsforslag til det nye hus. 

Det første vigtige step i processen med, at bygge nyt hus er, at komme i mål med den rigtige planløsning til huset. Den skal matce jeres byggegrund, de materialer I drømmer om og ikke mindst det budget I har fået godkendt i banken.

Pris på nyt funkishus

Et eksklusivt nyt hus behøver ikke koste en formue. Stilrene og minimalistiske materialevalg og indretningstrends kan skabe en harmonisk og elegant bolig til en fair pris. Processen med, at bygge nyt hus er både spændende og udfordrende fordi der skal træffes mange valg. 

Efter vi har lavet tegningerne til jeres nye funkishus så hjælper vi med, at finde det rette byggefirma eller typehusfirma til, at bygge huset til den bedst mulige pris.

 

I dette afsnit behandler vi kun funkishuse i 1-plan, men vi tegner også gerne i 2 plan eller på skrånende byggegrunde, hvor et parterre  byggeri er det mest passende projekt. Vi har arkitekter til, at tegne flotte og realistiske 3D tegninger af jeres nye hus.

Hvis I har modtaget flere tilbud på jeres nye hus fra forskellige typehusfirmaer, så tilbyder House By Mii, at hjælpe med at sammenligne priserne og kigge tilbud, tegninger og kontrakten igennem før I underskriver kontrakten. Vi har alle en fortid hos både arkitekt- og typehusfirmaer og kender deres arbejdsgange indgående og kan derfor rådgive professionelt og uvildigt i jeres bedste interesse.

DU ER VELKOMMEN TIL AT RINGE

CVR: 40972382

  • YouTube Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram