Arkitekttegnet planløsning på 182 m2

Plantegning med gennemgående køkken alrum i åben forbindelse med stuen.

Spændende boligindretning med fokus på detaljen og funktionel fordeling af de mange m2 typehus. Det er værd, at bemærke børneafdelingen i huset som rummer 3 store kvadratiske børneværelser på ca. 12 m2 med tilhørende badeværelse med både stor bruseniche og gode skabsmuligheder.

 

Spisepladsen i køkken alrummet er indrettet således der kan samles en stor familie til middag og, hvis der kommer endnu flere gæster kan der åbnes op ind til opholdsstuen i huset og give plads til op mod 25 personer til spisning. Det er muligt, at individuelt tilasse planløsningen således den passer netop dine behov og ønsker.

 

Den integrerede carport gør, at børneværelserne skærmer af fra vejen og giver en privat sydvestvendt terrasse og de store glaspartier i husets køkken alrum sikre et dejligt naturligt lysindfald og en god kobling mellem inde og ude miljø. 

Grundplanen rummer desuden en velindrette forældreafdeling med stort walk-in og badeværelse med dobbelt brus, samt en kontorplads i stuen, bagved alkoven som er placeret centralt i alrummet.

Funkishus-funkisvilla-1-plan

DU ER VELKOMMEN TIL AT RINGE

CVR: 40972382

  • YouTube Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram