Enkel og stilren plantegning af funkishus 

Funktionel og enkel opbygget boligindretning på 180m2

Planløsningen illustrerer et længehus med gavlindgang, hvor der er tænkt på lysindfald gennem de forskellige afdelinger af huset. Fra den rummelige entré med gode skabsmuligheder er der gennemsyn helt ud gennem køkken alrummet og de store gulv til loft terrassepartier som skaber et behageligt og lys indemiljø i denne flotte og moderne funkisvilla. 

Huset kan foruden som funkis, også bygges med ensidig taghældning, eller med de mere traditionelle tagformer som valmtag eller saddeltag med opmurede gavle. Sidst nøvnte løsning giver et meget eksklusivt og minimalistisk look og er en boligform som også er moderne om mange år.

 

Denne plantegning har prioriteret store børneværelser og rummelige badeværelser med ekstra plads til opbevaring og garderobeplads. I den store forældre-afdeling findes et privat walk-in og et velindrettet badeværelser med 2 håndvaske.

Planløsningen passer optimalt til en retangulær grund, men det er dog muligt, at placere en carport eller integreret garage som en vinkel, ud fra bryggers, således den skærmer af mod vejen og danner rammen om en privat og lukket have med sydvest vendt terrasse.

Arkitekttegnet-funkishus-1plan-funkisvil

DU ER VELKOMMEN TIL AT RINGE

CVR: 40972382

  • YouTube Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram