Plantegning på 157m2 - Moderne funkishus

Moderne indretning af funkishus med forskydninger

Det fantastiske ved dette hus og plantegningen er de forskydninger som inde i huset giver mere lysindfald og større mulighed for, at opdele husets afdelinger i forhold til hinanden. 

Fra planløsningens entré kommer men direkte ind i køkken alrummet og med de store vinduespartier kommer der naturligt lysindfald ud i entréen. 

I entréen er der desuden adgang til et rummeligt og separat bryggers og husets børneafdeling som indeholder 3 værelser og et bad. 

Stuen er placeres længere fremme i haven og den fleksible åbning mellem opholdsstue og alrummet kan der bådes holdes store fester med mange gæster eller lukkes af med en smart New Yorker dør.

 

Selvom huset kun måler 157 bolig m2, så er der fundet plads til et funktionelt badeværelse og et rummeligt walk-in foruden god skabsplads i selve soveværelset. 

Husets plantegning kan med fordel opføres som enten funkis med fladt tag eller med ensidig taghældning på mellem 5 og 7 grader. 

Begge løsninger viser et harmonisk design og en stilren arkitektur, foruden, at give ekstra loftshøjde til de primære opholdsrum.

funkis-hus-arkitekttegnet-1plan

DU ER VELKOMMEN TIL AT RINGE

CVR: 40972382

  • YouTube Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram