Plantegning uden spildplads på 155 m2

Grundplan på kun 155 m2 bolig m2 med 5 værelser, samt walk-in og viktualierum.

At optimere indretning af en plantegning og mindske spildpladsen i et typehus, betyder ikke, at skulle gå på kompromis med, alle de sjove ønsker til jeres nye hus.

 

Dette længehus rummer hele 3 børneværelser, et multirum og en forældreafdeling med bad og walk-in. Den enkle og funktionelle grundplan udnytter de 155 m2 perfekt. 

 

Foruden de mange værelser, indeholder huset også et lille depotrum ifm. husets køkken alrum, som giver ekstra opbevaringsplads til den store børnefamilie. 

 

Typehuset kan bygges med de 4 mest almindelige tagkonstruktioner. Valmtag, sadeltag med opmurede gavle, funkis og med ensidig taghældning, som giver ekstra loftshøjde i stue, alrum og de 2 sydvendte børneværelser.

For, at begrænse den meget varme solen mod syd giver, kan huset med fordel udstyres med en lille overdækning i langs hele sydfacaden, således den skaber lidt skygge ved de primære opholdsrum. Dette giver også et mere eksklusivt og stilrent look til huset og det kan få en større karakter af et moderne funkishus. 

DU ER VELKOMMEN TIL AT RINGE

CVR: 40972382

  • YouTube Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram